Privacy & cookiebeleid 2017-12-29T15:19:42+00:00
Toelichting privacy & cookiebeleid

Privacy & cookiebeleid

De website BreedbandAtlas is een initiatief van Stratix B.V. (Kamer van Koophandel 57689326), hierna te noemen Stratix. Tijdens uw bezoek aan deze website is het mogelijk dat Stratix persoonsgegevens van u verzamelt. Stratix zal deze persoonsgegevens enkel aanwenden voor de in deze privacy & cookie verklaring omschreven doeleinden en alles in het werk stellen om de verzamelde persoonsgegevens te beschermen.

GEGEVENSVERZAMELING EN DOELEINDEN

Bij een bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch uw IP-adres en waarvandaan, op welke wijze en waar u op onze site terecht bent gekomen. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij uitsluitend persoonlijke informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert). Deze informatie wordt uitsluitend intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die wij ontvangen via onze site. Onze website werkt o.a. met een beveiligde verbinding (https).

COOKIES

Wij gebruiken cookies om het gebruiksgemak van de website BreedbandAtlas te vergroten en onze online marketing te optimaliseren. Door onze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies zoals beschreven op deze pagina. U kunt cookies onder andere wissen, blokkeren en beheren via uw browser instellingen.

Cookies zijn kleine tekst bestanden die uw webbrowser op uw computer opslaat wanneer u een website bezoekt. Deze cookies worden veelal later weer uitgelezen, wanneer u bijvoorbeeld de website opnieuw bezoekt. Cookies bedienen meerdere functies, waaronder het onthouden van uw voorkeuren en het bijhouden van bezoekersgedrag (web analytics).

Soorten Cookies die wij gebruiken

1. Voor functionele doeleinden
Dit type cookies gebruiken we om uw voorkeuren als bezoeker te registreren en te onthouden. Hiermee hoeft u uw voorkeuren niet steeds opnieuw in te geven zodat de website makkelijker te gebruiken is. We gebruiken een cookie om de cookie-notificatie op onze site wel / niet te tonen.

2. Voor analytische doeleinden
Dit type cookies zetten we in om het gebruik van onze websites te analyseren zodat we zodat we de functionaliteit en effectiviteit ervan kunnen verbeteren. De software die we hiervoor gebruiken is Google Analytics. Om aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) te voldoen delen we geen gegevens met Google.

3. Voor identificatie
Dit type cookie gebruiken we onder andere om website bezoekers te identificeren nadat zij een interactie met onze website hebben gehad. Onder een interactie verstaan we het invullen van een contactformulier of het klikken op een hyperlink in een e-mail die u van ons ontvangt. De gegevens die we bij zo’n interactie registreren worden nooit met anderen gedeeld.

We gebruiken de volgende applicaties welke gebruik maken van cookies:

  • WordPress incl. cookie consent plugin;
  • LiveChat.inc om snel uw vragen over onze website te kunnen beantwoorden;
  • Laposta.nl een Nederlandse mailing tool;
  • Google analytics, Qeado.com en Onlinesucces.nl voor analyse oorsprong en surfgedrag websitebezoekers (momenteel op proef).
Cookies wissen, inschakelen en beheren

Via uw browser instellingen kunt u bestaande cookies verwijderen, alle cookies toestaan of blokkeren en voorkeuren voor bepaalde websites instellen. Meer informatie hierover vindt u in de Help-functie van uw browser:

Raadpleeg voor andere browsers de documentatie van uw browserfabrikant. Let op! Als u cookies in uw browser blokkeert, kun u mogelijk niet van alle functies van onze website gebruik maken.

Integraal afmelden voor bepaald cookiegebruik

Sommige van onze leveranciers stellen u in staat om je volledig van hun cookiegebruik af te melden (een zogenaamde ‘opt-out’). Dat gaat om diensten zoals web-analytics en advertentie platformen. Ook zijn er services van derden (zoals Ghostery) die je in staat stellen om je gegevens te beschermen. Raadpleeg instructies hierover via onderstaande links. Let op: voor het afmelden worden soms ook cookies geplaatst, wis deze dus niet!

Meer informatie over Cookies?

Op de volgende websites vind je meer informatie over cookies:

AFMELDEN VOOR COMMUNICATIE AFKOMSTIG VAN STRATIX

Als u in de toekomst geen e-mails, post of telefoon wenst te ontvangen van Stratix, kunt u contact opnemen met ons per telefoon, e-mail, onderstaand contactformulier of zich afmelden via de nieuwsbrief.

UW RECHT OP INZAGE, CORRECTIE EN VERWIJDERING VAN PERSOONSGEGEVENS:

U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens, hiervoor kunt u met ons contact opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren.

VRAGEN?

Heeft u vragen over ons privacy beleid en cookieverklaring? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag.

LAATST BIJGEWERKT / UPDATES

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 29 december 2017.

Ja, ik ontvang graag bericht bij een nieuwe update van de BreedbandAtlas

Uitleg werking BreedbandAtlas

Uitleg

Meer weten?

Meer weten?

Updates en nieuwsberichten BreedbandAtlas

Updates

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten