Updates 2017-12-29T15:21:58+00:00

Updates BreedbandAtlas

Stratix volgt de trends en onwikkelingen in de Nederlandse telecommarkt op de voet en actualiseert de BreedbandAtlas halfjaarlijks. Lees hier meer over de laatste wijzigingen en nieuwe releases. En volg ook onze Twitter feed @BreedbandAtlas over de breedband ontwikkelingen in Nederland en ander actueel telecom nieuws.

21 februari 201818

Snel internet in het buitengebied: Glasvezel of Draadloos?

Een steeds terugkerende vraag bij het oplossen van de digitale tweedeling in het buitengebied is: is glasvezel de toekomst, of wordt alles straks draadloos met de uitrol van nieuwe mobiele technieken, zoals 5G? Deze mobiele ...

28 november 201717

Voor het eerst breedbanddekking zichtbaar op pandniveau

De website BreedbandAtlas.nl is live en toont via een openbare interactieve kaart de breedbanddekking in Nederland op pandniveau. De atlas is een initiatief van adviesbureau Stratix, specialist op het gebied van communicatie-infrastructuren. Met de lancering van de BreedbandAtlas biedt Stratix een werkelijk perspectief op de breedbanddekking in Nederland.

28 november 201717

BreedbandAtlas is compleet vernieuwd!

Stratix heeft de website BreedbandAtlas in een compleet nieuw jasje gestoken. Vanaf nu is het mogelijk om via een interactieve kaart de dekking van consumentenbreedband voor alle panden in Nederland te zien.

Ja, ik ontvang graag bericht bij een nieuwe update van de BreedbandAtlas

Uitleg werking BreedbandAtlas

Uitleg

Meer weten?

Meer weten?

Updates en nieuwsberichten BreedbandAtlas

Updates